Karlsson

Wall clock Plate porcelain Ochre Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 35 cm
Materiaal Porselein
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Ochre Yellow

Met de Wall clock Plate porcelain van Karlsson haal je een stijlvolle wandklok in huis. Deze klok behoort tot de categorie Wandklokken en is perfect voor volwassenen. Met een breedte van 35 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 35 cm is deze klok een opvallende toevoeging aan je interieur.

De Wall clock Plate porcelain is gemaakt van hoogwaardig porselein, wat zorgt voor een luxe uitstraling. De klok is uitgevoerd in de kleur Ochre Yellow, wat een warme en trendy sfeer creëert in elke ruimte. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en dat is zeker terug te zien in deze prachtige wandklok.

Of je nu een moderne, klassieke of industriële stijl hebt, de Wall clock Plate porcelain past perfect bij elke interieurstijl. Hang hem op in de woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor en geniet van de tijd in stijl. Deze wandklok is niet alleen functioneel, maar ook een echte eyecatcher in je interieur.

Haal nu de Wall clock Plate porcelain van Karlsson in huis en geef je interieur een upgrade. Bestel vandaag nog en geniet van de tijd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies