Karlsson

Wall Clock Pendulum Charm Steel White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 20 cm
Diepte 4.8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 50 cm
Materiaal Staal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die een vleugje charme toevoegt aan je interieur? Dan is de Wall Clock Pendulum Charm Steel van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn elegante ontwerp en hoogwaardige materialen is deze klok een perfecte aanvulling op elke ruimte.

Deze wandklok heeft een breedte van 20 cm, een diepte van 4.8 cm en een hoogte van 50 cm, waardoor hij een opvallend statement maakt aan je muur. Het stalen materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een moderne uitstraling aan de klok.

De Wall Clock Pendulum Charm Steel is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect bij verschillende interieurstijlen. Met zijn merknaam "Karlsson" ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De klok is verkrijgbaar in een prachtige witte kleur, waardoor hij moeiteloos past bij elke kleurenschema.

Voeg een vleugje elegantie en functionaliteit toe aan je huis met de Wall Clock Pendulum Charm Steel. Bestel vandaag nog en geniet van de tijd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies