Karlsson

Wall Clock Numbers and Lines Iron Matt Ochre Yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Matt Ochre Yellow

Ben je op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een unieke uitstraling geeft? Dan is de Wall Clock Numbers and Lines Iron van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn moderne ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze klok zeker de aandacht trekken.

Deze wandklok heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 40 cm, waardoor hij een opvallend statement piece aan je muur zal zijn. Het gebruik van metaal als materiaal zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar geeft ook een industriële touch aan het geheel.

De Wall Clock Numbers and Lines Iron is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van een eigentijdse en trendy stijl. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op. De kleur van de klok, Matt Ochre Yellow, voegt een vleugje warmte en levendigheid toe aan elke ruimte.

Met de Wall Clock Numbers and Lines Iron haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een prachtig decoratief element dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Wacht niet langer en geef je huis een vleugje stijl met deze fantastische wandklok!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies