Karlsson

Wall Clock Mirror Numbers Glass Clay Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 2.3 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Glas
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Clay Brown

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die een vleugje elegantie toevoegt aan je interieur? Dan is de Wall Clock Mirror Numbers Glass van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn moderne ontwerp en unieke kenmerken zal deze klok zeker de aandacht trekken.

Deze prachtige wandklok heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 2.3 cm en een hoogte van 40 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Het gebruik van hoogwaardig glas als materiaal geeft de klok een luxe uitstraling en zorgt ervoor dat hij lang meegaat.

De Wall Clock Mirror Numbers Glass is ontworpen voor volwassenen en past bij elke interieurstijl. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op. De kleur Clay Brown voegt een warme en uitnodigende sfeer toe aan je kamer.

Met de Wall Clock Mirror Numbers Glass haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een prachtig decoratief stuk. Deze wandklok zal zeker de aandacht trekken van je gasten en een gespreksonderwerp zijn. Waar wacht je nog op? Voeg deze unieke klok toe aan je winkelwagen en geef je interieur een upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies