Karlsson

Wall clock Minimal BOX32 Design white shiny gold colored case

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Diepte 32 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 31 cm
Horloge kleur kast Goudkleurig
Horloge soort uurwerk Quartz
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam white shiny gold colored case
Vorm Rond

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die perfect past bij jouw minimalistische interieur? Dan is de Wall clock Minimal BOX32 Design echt iets voor jou! Met zijn strakke vorm en goudkleurige kast is deze klok een echte eyecatcher aan de muur.

Deze wandklok heeft een diameter van 31 cm en een breedte van 9 cm, waardoor hij niet te groot en niet te klein is. De diepte van 32 cm zorgt ervoor dat de klok mooi opvalt, zonder te veel ruimte in te nemen aan de muur.

De Wall clock Minimal BOX32 Design is speciaal ontworpen voor dames die houden van een minimalistische en moderne stijl. Het quartz uurwerk zorgt ervoor dat de klok altijd nauwkeurig de tijd aangeeft.

De klok is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een prachtige witte glanzende goudkleurige kast. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en design, en met deze wandklok bewijzen ze dat opnieuw. De ronde vorm van de klok geeft een speels en elegant effect aan de muur.

Met de Wall clock Minimal BOX32 Design haal je niet alleen een praktisch item in huis, maar ook een stijlvolle toevoeging aan je interieur. Bestel deze wandklok vandaag nog en geef jouw huis een moderne en minimalistische touch!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies