Karlsson

Wall Clock Lofty Matt Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Matt Black

Ben je op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een moderne uitstraling geeft? Dan is de Wall Clock Lofty van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn afmetingen van 40 cm breed, 4.5 cm diep en 40 cm hoog, is deze klok een opvallende toevoeging aan elke muur.

De Wall Clock Lofty is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van een eigentijdse en minimalistische stijl. Het materiaal van deze klok is hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling. De matte zwarte kleur van het merk Karlsson geeft de klok een trendy en tijdloze look.

Met de Wall Clock Lofty haal je niet alleen een functioneel uurwerk in huis, maar ook een prachtig designobject. Deze wandklok past perfect in moderne interieurs, maar kan ook een interessant contrast creëren in meer traditionele omgevingen. Of je nu je woonkamer, slaapkamer of kantoor wilt verfraaien, deze klok zal zeker de aandacht trekken.

Wacht niet langer en geef je interieur een upgrade met de Wall Clock Lofty van Karlsson. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies