Karlsson

Wall Clock Leaf Dome Glass Jungle Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 40 cm
Materiaal Glas
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Jungle Green

Op zoek naar een unieke wandklok die een vleugje natuurlijke schoonheid aan je interieur toevoegt? Maak kennis met de Wall Clock Leaf Dome Glass van Karlsson. Met zijn opvallende ontwerp en prachtige Jungle Green kleur, is deze klok een absolute blikvanger.

De Wall Clock Leaf Dome Glass heeft een breedte van 40 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 40 cm. Deze afmetingen maken het een perfecte keuze voor volwassenen die op zoek zijn naar een klok die zowel functioneel als stijlvol is.

Wat deze klok echt bijzonder maakt, is het gebruik van glas als materiaal. Het geeft de klok een moderne uitstraling en zorgt ervoor dat het licht prachtig wordt gereflecteerd. Het glas in combinatie met de Jungle Green kleur geeft een frisse en levendige uitstraling aan elke ruimte.

Met het merk Karlsson weet je dat je kwaliteit en vakmanschap krijgt. Deze gerenommeerde naam in de klokkenindustrie staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en duurzame producten. Met de Wall Clock Leaf Dome Glass haal je een stukje vakmanschap in huis.

Wacht niet langer en voeg een vleugje natuurlijke schoonheid toe aan je interieur met de Wall Clock Leaf Dome Glass. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies