Karlsson

Wall clock Layered Lines Moss Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 4.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal MDF
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Moss Green

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een moderne uitstraling geeft? Dan is de Wall clock Layered Lines van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Met zijn unieke ontwerp en prachtige kleur in Moss Green, zal deze klok zeker de aandacht trekken.

Deze wandklok heeft een breedte van 30 cm, een diepte van 4.5 cm en een hoogte van 30 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig MDF-materiaal, is deze klok niet alleen duurzaam, maar ook lichtgewicht en gemakkelijk op te hangen.

De Wall clock Layered Lines is ontworpen voor volwassenen en past perfect bij een eigentijdse interieurstijl. Of je nu een minimalistisch, industrieel of Scandinavisch interieur hebt, deze klok zal zeker een statement maken.

Met het merk Karlsson ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De Wall clock Layered Lines is een prachtig voorbeeld van het innovatieve design waar Karlsson bekend om staat. Met zijn unieke gelaagde lijnen en opvallende kleur, zal deze klok een eyecatcher zijn in elke kamer.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Wall clock Layered Lines van Karlsson. Bestel nu en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies