Karlsson

Wall clock Globe Design Armando Breeveld black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 40 cm
Diepte 12 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 40 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam black

De Wall clock Globe Design Armando Breeveld is een prachtige toevoeging aan onze collectie wandklokken. Met een breedte van 40 cm, een diepte van 12 cm en een hoogte van 40 cm, is deze klok perfect voor aan de muur in elke ruimte. Het metaalmateriaal zorgt voor een duurzame en stijlvolle uitstraling.

Deze wandklok is speciaal ontworpen voor dames en is een must-have accessoire voor elke fashionista. Het zwarte kleurenschema van het merk Karlsson voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Of je nu een moderne of klassieke inrichting hebt, deze klok past perfect bij elke stijl.

Met de Wall clock Globe Design Armando Breeveld haal je niet alleen een functioneel item in huis, maar ook een stukje kunst. De unieke globevormige vormgeving geeft deze klok een speels en eigentijds karakter. Het is een eyecatcher die zeker de aandacht zal trekken van iedereen die je huis bezoekt.

Wacht niet langer en voeg deze prachtige wandklok toe aan je winkelwagen. Met de Wall clock Globe Design Armando Breeveld ben je verzekerd van een stijlvolle en functionele toevoeging aan je interieur. Bestel nu en geniet van de tijd in stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies