Karlsson

Wall clock Dragonfly Dome glass Mouse grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Aluminium
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Mouse grey

De Wall clock Dragonfly Dome glass is een prachtige wandklok die perfect past in elk interieur. Deze klok is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een uniek ontwerp met een glazen koepel. De klok is van het gerenommeerde merk Karlsson, dat bekend staat om zijn kwaliteit en vakmanschap.

De klok is geschikt voor volwassenen en heeft een stijlvolle uitstraling die past bij elke persoonlijkheid. Het merk kleurnaam is Mouse grey, wat zorgt voor een elegante en tijdloze uitstraling. De klok is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige decoratie voor aan de muur.

Met de Wall clock Dragonfly Dome glass haal je een stukje vakmanschap in huis. De klok is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer nauwkeurig in het bijhouden van de tijd. Het unieke ontwerp met de glazen koepel en de dragonfly maakt deze klok een echte eyecatcher in elke ruimte.

Kortom, de Wall clock Dragonfly Dome glass is een must-have voor iedereen die op zoek is naar een stijlvolle en functionele wandklok. Het is een prachtig stukje vakmanschap van het gerenommeerde merk Karlsson, gemaakt van hoogwaardig aluminium en met een uniek ontwerp dat zorgt voor een tijdloze uitstraling.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies