Karlsson

Wall clock DIY Cubic Multi Colour

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Materiaal Plastic
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Multi Colour

De Wall clock DIY Cubic is een prachtige toevoeging aan elke muur. Deze wandklok behoort tot de categorie Wandklokken en is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een uniek en stijlvol accessoire voor hun huis.

Gemaakt van hoogwaardig plastic, is deze klok duurzaam en gaat hij lang mee. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is geen uitzondering. Met zijn opvallende Multi Colour merk kleurnaam, zal deze klok zeker de aandacht trekken van iedereen die hem ziet.

Met de Wall clock DIY Cubic kun je je creativiteit de vrije loop laten. Deze klok wordt geleverd als een doe-het-zelf pakket, waardoor je hem helemaal naar eigen smaak kunt samenstellen. Dit maakt het een geweldig cadeau voor vrienden en familie die van knutselen houden.

Kortom, als je op zoek bent naar een unieke en stijlvolle wandklok, dan is de Wall clock DIY Cubic van Karlsson de perfecte keuze. Gemaakt van hoogwaardig plastic en geleverd als een doe-het-zelf pakket, zal deze klok zeker de aandacht trekken en een geweldige toevoeging zijn aan elke kamer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies