Karlsson

Wall Clock Charm Steel Small Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 3.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Staal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Wall Clock Charm Steel Small van Karlsson de perfecte keuze voor jou. Deze wandklok is gemaakt van hoogwaardig staal en heeft een breedte en hoogte van 30 cm, met een diepte van 3.5 cm. Met zijn strakke ontwerp en zwarte kleur is deze klok een tijdloze eyecatcher in elke ruimte.

De Wall Clock Charm Steel Small is geschikt voor volwassenen en past perfect bij verschillende interieurstijlen. Of je nu een moderne, industriële of minimalistische inrichting hebt, deze wandklok voegt een vleugje elegantie toe aan elke kamer. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op.

Met zijn compacte formaat is deze wandklok ideaal voor kleinere ruimtes, zoals de keuken, slaapkamer of studeerkamer. De zwarte kleur geeft een subtiel contrast aan de muur en zorgt ervoor dat de klok opvalt zonder te overheersen. Met de Wall Clock Charm Steel Small ben je altijd op tijd en voeg je tegelijkertijd een vleugje stijl toe aan je interieur.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies