Karlsson

Wall Clock Charm Engraved Numbers Small Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 3.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 30 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een vleugje elegantie geeft? Dan is de Wall Clock Charm Engraved Numbers Small precies wat je nodig hebt. Met zijn gravurecijfers en compacte formaat is deze klok perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een tijdloos en functioneel accessoire.

Deze wandklok heeft een breedte van 30 cm, een diepte van 3.5 cm en een hoogte van 30 cm, waardoor hij perfect past in elke ruimte. Gemaakt van hoogwaardig metaal, straalt deze klok duurzaamheid en kwaliteit uit. Het merk Karlsson staat bekend om zijn vakmanschap en deze klok is daar geen uitzondering op.

Met zijn zwarte kleur voegt deze wandklok een vleugje moderniteit toe aan je interieur. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of juist een meer eclectische stijl, deze klok past perfect bij elke smaak en stijl.

Wacht niet langer en voeg de Wall Clock Charm Engraved Numbers Small toe aan je winkelwagentje. Met zijn tijdloze ontwerp en hoogwaardige materialen zal deze klok een eyecatcher zijn in elke kamer.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies