Karlsson

Wall Clock Big Flip Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Materiaal Aluminium
Merk Karlsson
Merk kleurnaam Black

Op zoek naar een stijlvolle wandklok die een statement maakt in je interieur? Maak kennis met de Wall Clock Big Flip van Karlsson. Met zijn indrukwekkende afmetingen van 43 cm breed, 43 cm hoog en 16 cm diep, is deze klok een echte blikvanger aan de muur.

De Wall Clock Big Flip is speciaal ontworpen voor volwassenen die houden van een moderne en minimalistische uitstraling. Gemaakt van hoogwaardig aluminium, straalt deze klok kwaliteit en duurzaamheid uit.

De zwarte kleur van deze wandklok geeft een tijdloze en elegante touch aan je interieur. Het merk Karlsson staat bekend om zijn vakmanschap en oog voor detail, en dat is zeker terug te zien in deze klok.

Met de Wall Clock Big Flip haal je niet alleen een functioneel uurwerk in huis, maar ook een prachtig designobject dat je interieur naar een hoger niveau tilt. Waar wacht je nog op? Voeg deze wandklok toe aan je winkelwagen en geef je huis een stijlvolle upgrade!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies