Karlsson

Wall Clock Big Flip Casing White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 43 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 43 cm
Materiaal Plastic
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

De Wall Clock Big Flip Casing is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met een breedte van 43 cm, een diepte van 16 cm en een hoogte van 43 cm is deze wandklok een opvallend statement piece aan de muur. Het materiaal van de klok is gemaakt van hoogwaardig plastic, waardoor het duurzaam en gemakkelijk te onderhouden is.

Deze wandklok is speciaal ontworpen voor volwassenen en past perfect in elke kamer. Het minimalistische ontwerp en de witte kleur van het merk Karlsson geven een moderne en stijlvolle uitstraling aan de klok. Of je nu een strakke en moderne inrichting hebt of juist een meer speelse en kleurrijke stijl, deze wandklok past zich moeiteloos aan aan elke interieurstijl.

Met de Wall Clock Big Flip Casing hoef je je nooit meer zorgen te maken over de tijd. De grote flip-cijfers zijn duidelijk leesbaar en maken het gemakkelijk om de tijd in één oogopslag af te lezen. Of je nu in de woonkamer, keuken, slaapkamer of kantoor bent, deze klok zal zeker de aandacht trekken en een vleugje stijl toevoegen aan elke ruimte.

Investeer in kwaliteit en stijl met de Wall Clock Big Flip Casing. Bestel vandaag nog en geef jouw interieur een upgrade met deze prachtige wandklok van Karlsson.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies