Karlsson

Wall Clock Belle Numbers Metal White

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 35 cm
Diepte 4 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 35 cm
Materiaal Metaal
Merk Karlsson
Merk kleurnaam White

Ben je op zoek naar een stijlvolle wandklok die je interieur een moderne touch geeft? Dan is de Wall Clock Belle Numbers Metal van Karlsson precies wat je nodig hebt. Met zijn strakke ontwerp en metalen materiaal is deze klok een echte eyecatcher aan je muur.

De Wall Clock Belle Numbers Metal heeft een breedte van 35 cm, een diepte van 4 cm en een hoogte van 35 cm. Deze afmetingen maken het de perfecte maat voor elke muur in je huis. Of je nu een grote woonkamer hebt of een knusse slaapkamer, deze klok past overal.

Deze wandklok is speciaal ontworpen voor volwassenen. Of je nu een jong professional bent of een ervaren interieurliefhebber, deze klok past perfect bij jouw stijl. Het merk Karlsson staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze klok is daar geen uitzondering op.

De Wall Clock Belle Numbers Metal is gemaakt van hoogwaardig metaal en heeft een prachtige witte kleur. Deze combinatie van materialen en kleur zorgt voor een tijdloze uitstraling die moeiteloos past bij elke interieurstijl. Of je nu een minimalistische inrichting hebt of een meer klassieke stijl, deze klok past er perfect bij.

Wacht niet langer en voeg een vleugje stijl toe aan je interieur met de Wall Clock Belle Numbers Metal van Karlsson. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies