WIJCK

Rotterdam City Handsoap 500 ML Coconut Orange Black Tea

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Materiaal RPET
Merk Wijck
Serie Rotterdam
Volume 0.5 l

De Rotterdam City Handzeep 500 ML is een must-have voor dames die houden van stijlvolle en verzorgde handen. Met een inhoud van 0,5 liter biedt deze handzeep voldoende volume om langdurig van te genieten. Het merk Wijck staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Rotterdam-serie is geen uitzondering. Deze handzeep is gemaakt van RPET-materiaal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling heeft.

Met een breedte van 8 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 17 cm past deze handzeep perfect in elke badkamer of keuken. De Rotterdam City Handzeep is speciaal ontworpen voor dames en biedt een verfrissende en verzorgende ervaring voor de handen. Met zijn unieke eigenschappen en hoogwaardige ingrediënten zorgt deze handzeep ervoor dat je handen schoon, zacht en heerlijk ruikend blijven.

De Rotterdam City Handzeep 500 ML is een geweldige toevoeging aan je dagelijkse verzorgingsroutine. Of je nu je handen wilt reinigen na het koken, na een dagje winkelen in de stad of gewoon omdat je wilt genieten van een moment van ontspanning, deze handzeep biedt de perfecte oplossing. Bestel vandaag nog je eigen Rotterdam City Handzeep en geef je handen de verzorging die ze verdienen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies