WIJCK

Paris City Handsoap 500 ML Roses Vertiver Sandalwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Volwassenen
Hoogte 17 cm
Materiaal RPET
Merk Wijck
Serie Paris
Volume 0.5 l

Met de Paris City Handzeep 500 ML van Wijck haal je de charme van Parijs in huis. Deze handzeep is perfect voor volwassenen en heeft een inhoud van 0.5 liter. De handzeep is verpakt in een stijlvolle fles van RPET materiaal, wat niet alleen duurzaam is, maar ook een luxe uitstraling geeft.

De afmetingen van de Paris City Handzeep zijn 8 cm breed, 8 cm diep en 17 cm hoog. Deze compacte fles past gemakkelijk op elk aanrecht of in elke badkamer. De handzeep behoort tot de Paris serie, waardoor je een vleugje Franse elegantie aan je dagelijkse routine toevoegt.

Met de Paris City Handzeep geniet je niet alleen van een heerlijk frisse geur, maar ook van een verzorgende en hydraterende werking. Deze handzeep zorgt ervoor dat je handen schoon en zacht aanvoelen, zelfs na veelvuldig gebruik.

Voeg een vleugje Parijse allure toe aan je dagelijkse handverzorging met de Paris City Handzeep 500 ML van Wijck. Bestel nu en geniet van een luxueuze en verfrissende ervaring voor je handen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies