WIJCK

Berlin City Handsoap 500 ML Green Lemon Musk Cedarwood

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Materiaal RPET
Merk Wijck
Serie Berlin
Volume 0.5 l

Ben je op zoek naar een verfrissende handzeep die je zintuigen prikkelt en je handen heerlijk schoon laat aanvoelen? Dan is de Berlin City Handsoap 500 ML van Wijck precies wat je nodig hebt. Deze handzeep behoort tot de categorie Zeepjes en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een inhoud van 500 ml biedt deze handzeep je een langdurige en luxueuze ervaring. De Berlin City Handsoap is gemaakt van hoogwaardig RPET-materiaal, waardoor het niet alleen effectief reinigt, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

De afmetingen van deze handzeep zijn 8 cm in breedte, 8 cm in diepte en 17 cm in hoogte. De Berlin City Handsoap is onderdeel van de Berlin serie, wat zorgt voor een stijlvolle en moderne uitstraling in je badkamer of keuken.

Laat jezelf verwennen door de heerlijke geur en de verzorgende werking van de Berlin City Handsoap 500 ML. Bestel vandaag nog en geniet van een verfrissende en luxueuze handwaservaring!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies