WIJCK

Amsterdam City Handsoap 500 ML Rhubarb Violet Patchouli

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 8 cm
Diepte 8 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 17 cm
Materiaal RPET
Merk Wijck
Serie Amsterdam
Volume 0.5 l

Ben je op zoek naar een heerlijke handzeep die je handen schoon en fris houdt? Dan is de Amsterdam City Handzeep 500 ML van Wijck precies wat je nodig hebt! Deze handzeep behoort tot de categorie Zeepjes en is speciaal ontworpen voor dames.

Met een breedte van 8 cm, een diepte van 8 cm en een hoogte van 17 cm, heeft deze handzeep de perfecte afmetingen om naast je wastafel te plaatsen. Het formaat van 500 ml zorgt ervoor dat je lang kunt genieten van deze heerlijke zeep.

De Amsterdam City Handzeep is gemaakt van RPET, een duurzaam materiaal dat bijdraagt aan een beter milieu. Het merk Wijck staat bekend om zijn hoogwaardige producten en de Amsterdam-serie is een absolute favoriet onder liefhebbers van stijlvolle en kwalitatieve zeepjes.

Laat je betoveren door de heerlijke geur en de verzorgende werking van de Amsterdam City Handzeep 500 ML. Bestel vandaag nog en geniet van schone en frisse handen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies