The Gift Label

Together Spa Set Together Spa Set

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Together Spa Set
Merk product code 1014129

De Together Spa Set van The Gift Label is een perfect cadeau voor volwassenen die houden van ontspanning en rust. Deze geurkaarsen set is een geweldige manier om te genieten van een heerlijke spa-ervaring in het comfort van je eigen huis.

Deze set is van het merk The Gift Label en heeft de naam Together Spa Set. Het is een geweldige manier om te genieten van de ontspannende geuren van deze geurkaarsen. De set bevat alles wat je nodig hebt om te ontspannen en tot rust te komen.

Deze set is perfect voor mensen die op zoek zijn naar een manier om te ontspannen na een lange dag. De geuren zijn zorgvuldig samengesteld om een ??rustgevende en ontspannende sfeer te creëren. De geurkaarsen zijn gemaakt van hoogwaardige ingrediënten en zijn veilig om te gebruiken in huis.

De Together Spa Set is een geweldige manier om te genieten van de ontspannende geuren van geurkaarsen. Het is een geweldig cadeau voor jezelf of voor iemand anders die wel wat ontspanning kan gebruiken. Bestel vandaag nog en geniet van de rustgevende sfeer die deze set creëert.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies