The Gift Label

Luxe hand & body care giftset You rock Kumquat & Bourbon Vanilla / Mandarin Musk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38.7 cm
Diepte 5.2 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Geur Fruitig
Hoogte 19.3 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Kumquat & Bourbon Vanilla / Mandarin Musk
Merk product code 1014114
Serie You rock

Met de Luxe hand & body care giftset You rock van The Gift Label, voel je je helemaal in de wolken. Deze handcrème behoort tot de categorie Handcreme en is speciaal ontworpen voor dames. De afmetingen van deze set zijn 38.7 cm breed, 5.2 cm diep en 19.3 cm hoog.

Deze hand & body care giftset is niet alleen goed voor jou, maar ook voor het milieu. Het materiaal van de verpakking is namelijk gemaakt van gerecycled plastic. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij The Gift Label.

De geur van deze handcrème is heerlijk fruitig. De combinatie van Kumquat & Bourbon Vanilla en Mandarin Musk zorgt voor een verfrissende en verkwikkende ervaring. Je handen en lichaam worden verwend met een geur die je energie geeft en je zintuigen prikkelt.

De Luxe hand & body care giftset You rock is onderdeel van de You rock serie van The Gift Label. Met de merkproductcode 1014114 weet je zeker dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt. Laat jezelf stralen en verwen jezelf met deze luxe set.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies