The Gift Label

Luxe hand & body care giftset You are wonderful Kumquat & Bourbon Vanilla / Mandarin Musk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 38.7 cm
Diepte 5.2 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Geur Fruitig
Hoogte 19.3 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Kumquat & Bourbon Vanilla / Mandarin Musk
Merk product code 1014113
Serie You are wonderful

Met de Luxe hand & body care giftset van The Gift Label voel je je helemaal geweldig. Deze set behoort tot de categorie Handcreme en is speciaal ontworpen voor dames. De afmetingen van de giftset zijn 38.7 cm breed, 5.2 cm diep en 19.3 cm hoog, waardoor het een perfect cadeau is om te geven of te ontvangen.

Wat deze giftset echt bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled plastic materiaal. The Gift Label staat bekend om hun duurzaamheid en deze set is geen uitzondering. Het gerecyclede plastic zorgt ervoor dat je niet alleen jezelf verwent, maar ook bijdraagt aan een beter milieu.

De geur van deze hand & body care giftset is werkelijk verrukkelijk. Met een fruitige geur die doet denken aan kumquat en bourbon vanille, gecombineerd met mandarijn musk, zul je je zintuigen betoveren. Het is een geur die je de hele dag wilt blijven ruiken.

The Gift Label heeft deze set ontworpen als onderdeel van hun "You are wonderful" serie. Dit merk staat bekend om hun hoogwaardige producten en deze giftset is daar geen uitzondering op. Met de merkproductcode 1014113 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Verwen jezelf of iemand speciaal met de Luxe hand & body care giftset van The Gift Label. Het is een perfect cadeau voor elke gelegenheid en zal zeker gewaardeerd worden. Bestel vandaag nog en laat jezelf stralen met deze heerlijke handcreme set.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies