The Gift Label

Hand soap 500ml Hi tiger Sugar and Sunshine

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 7 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Geur Fruitig
Geurnoten Basisnoten: Bourbon Vanille, Hartnoten: Jasmijn, Kumquat, Sheaboter, Topnoten: Framboos, Tuberoos
Hoogte 17 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Sugar and Sunshine
Merk product code 1011500
Serie Hi tiger

Maak kennis met de Handzeep 500ml Hi tiger van The Gift Label, een must-have voor dames die op zoek zijn naar een heerlijk fruitige geur. Deze handzeep is gemaakt van gerecycled plastic, waardoor het een duurzame keuze is voor milieubewuste consumenten. Met een breedte van 7 cm en een hoogte van 17 cm past deze handzeep perfect in elke badkamer of keuken.

De geur van deze handzeep is echt onweerstaanbaar. De basisnoten van bourbon vanille en hartnoten van jasmijn, kumquat, sheaboter, samen met de topnoten van framboos en tuberoos, zorgen voor een verfrissende en energieke geurervaring. Met elke keer dat je je handen wast, word je omringd door een heerlijk aroma dat je humeur een boost geeft.

De Handzeep 500ml Hi tiger is onderdeel van de Hi tiger serie van The Gift Label. Met de merknaam "Sugar and Sunshine" straalt deze handzeep een vrolijke en positieve vibe uit. Met de productcode 1011500 is deze handzeep gemakkelijk te vinden in onze webshop.

Maak een bewuste keuze voor het milieu en verwen jezelf met de Handzeep 500ml Hi tiger van The Gift Label. Met zijn gerecyclede materiaal en heerlijke fruitige geur is dit de perfecte toevoeging aan je dagelijkse verzorgingsroutine. Bestel nu en geniet van een frisse en geurige ervaring bij elke handwasbeurt!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies