The Gift Label

Hand Lotion 250ml PM I Wish You Joy And Happiness I Wish You Joy And Happiness

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam I Wish You Joy And Happiness
Merk product code 10210101
Serie The Gift Label Christmas

De Hand Lotion 250ml PM I Wish You Joy And Happiness van The Gift Label is een must-have voor volwassenen. Deze handcrème is niet alleen goed voor je huid, maar ook goed voor het milieu. Gemaakt van gerecycled plastic, draagt deze lotion bij aan een duurzamere wereld. De unieke merk kleurnaam "I Wish You Joy And Happiness" geeft deze handcrème een vrolijke en feestelijke uitstraling.

Met de merk product code 10210101 is deze hand lotion gemakkelijk te herkennen en te bestellen. De Hand Lotion 250ml PM maakt deel uit van de The Gift Label Christmas serie, waardoor het perfect past bij de feestelijke sfeer van de kerstperiode.

Verwen jezelf of geef deze handcrème cadeau aan iemand die je liefhebt. Met de Hand Lotion 250ml PM I Wish You Joy And Happiness van The Gift Label zorg je niet alleen voor zachte en gehydrateerde handen, maar ook voor een positieve bijdrage aan het milieu.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies