The Gift Label

Gift Box Daddy Cool Daddy cool

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 17 cm
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Geur Natuurlijk
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Daddy cool
Merk product code 10131120

Op zoek naar een geweldig cadeau voor die coole vaderfiguur in je leven? Zoek niet verder! De Gift Box Daddy Cool is perfect voor elke stoere papa. Deze handzeep is niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Gemaakt van gerecycled plastic, draagt deze zeep bij aan een duurzamere wereld.

Met een breedte van 17 cm is deze handzeep gemakkelijk vast te houden en te gebruiken. De natuurlijke geur zorgt voor een verfrissende en aangename ervaring bij elke wasbeurt. Speciaal ontworpen voor dames, is deze Gift Box Daddy Cool een geweldige toevoeging aan elke badkamer.

The Gift Label, een bekend merk in de mode-industrie, heeft deze handzeep met trots ontworpen. De Daddy Cool kleurnaam geeft een speelse en trendy uitstraling aan dit product. Met de merkproductcode 10131120 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Waar wacht je nog op? Verwen die speciale vaderfiguur in je leven met de Gift Box Daddy Cool. Bestel vandaag nog en maak indruk met dit unieke en stijlvolle cadeau!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies