The Gift Label

Christmas Box Huisje Santa Baby Santa Baby

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Santa Baby
Merk product code 10131315
Serie The Gift Label Christmas

Ben je op zoek naar een uniek en duurzaam cadeau voor de feestdagen? Dan is de Christmas Box Huisje Santa Baby van The Gift Label echt iets voor jou! Deze prachtige zeepjes behoren tot de categorie Zeepjes en zijn speciaal ontworpen voor volwassenen.

Wat deze zeepjes extra bijzonder maakt, is dat ze gemaakt zijn van gerecycled plastic. Hierdoor draag je niet alleen bij aan een duurzamere wereld, maar geniet je ook van hoogwaardige kwaliteit. De Christmas Box Huisje Santa Baby is een perfect voorbeeld van hoe gerecyclede materialen kunnen worden omgetoverd tot iets moois.

Met het merk The Gift Label weet je zeker dat je een product van topkwaliteit in handen hebt. De zeepjes zijn onderdeel van de serie The Gift Label Christmas, wat betekent dat ze perfect passen bij de feestelijke sfeer van de kerstdagen. De merk kleurnaam Santa Baby geeft al een hint naar de vrolijke en speelse uitstraling van deze zeepjes.

De Christmas Box Huisje Santa Baby heeft een unieke merk product code, namelijk 10131315. Dit maakt het gemakkelijk om het product te vinden en te bestellen. Of je nu op zoek bent naar een leuk cadeau voor een vriend(in) of gewoon jezelf wilt verwennen, deze zeepjes zullen zeker in de smaak vallen.

Maak een bewuste keuze en kies voor de Christmas Box Huisje Santa Baby van The Gift Label. Met gerecycled materiaal, een prachtig design en een feestelijke uitstraling, is dit het perfecte cadeau voor de feestdagen. Bestel nu en maak iemand (of jezelf) blij met deze bijzondere zeepjes!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies