The Gift Label

Body wash 1000ml Mandarin musk Oh la la you look so good Mandarin Musk

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 9 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Geur Fruitig
Geurnoten Aalbes, Ananas, Barnsteen, Basisnoten: Cederhout, Grapefruit, Hartnoten: Jasmijnbloembaadjes, Muskus, Topnoten: Citroen
Hoogte 24 cm
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Mandarin Musk
Merk product code 1012706
Serie You look so good

Met de Body wash 1000ml Mandarin musk Oh la la you look so good van The Gift Label wordt douchen een ware sensatie. Deze heerlijke douchegel behoort tot de categorie Douchegel en is speciaal ontworpen voor volwassenen. Gemaakt van gerecycled plastic, draagt deze body wash ook bij aan een duurzamere wereld.

De geur van deze douchegel is werkelijk betoverend. Met fruitige noten van aalbes, ananas en barnsteen, gecombineerd met de frisheid van citroen en grapefruit, en de warmte van jasmijnbloemblaadjes en muskus, laat deze geur je zintuigen ontwaken.

Met een breedte van 9 cm en een hoogte van 24 cm is deze body wash perfect om je dagelijkse douche-ervaring compleet te maken. De verpakking is voorzien van de merknaam "The Gift Label" en de kleurnaam "Mandarin Musk". Met de productcode 1012706 behoort deze body wash tot de serie "You look so good".

Geniet van een verfrissende en luxueuze douche-ervaring met de Body wash 1000ml Mandarin musk Oh la la you look so good. Bestel nu en laat jezelf verwennen!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies