The Gift Label

Body mist You are awesome 100 ml Rosy Amber

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Dames
Duurzaamheid Gerecycled
Geur Bloemig
Geurnoten Sandalwood, Tonka, Topnoten: Iris, Basisnoten: Amber, Tuberose, Hartnoten: Orangeblossom, Musk, Rose
Materiaal Gerecycled Plastic
Merk The Gift Label
Merk kleurnaam Rosy Amber
Merk product code 2100005
Serie You are awesome

Ben je op zoek naar een heerlijke geur die je de hele dag door laat stralen? Dan is de Body mist You are awesome 100 ml perfect voor jou! Deze body mist behoort tot de categorie Body Mist en is speciaal ontworpen voor dames. Met zijn bloemige geur en noten van sandelhout, tonka, iris, amber, tuberoos, oranjebloesem, muskus en roos, zal deze geur je zeker betoveren.

Niet alleen ruikt deze body mist geweldig, maar hij is ook nog eens duurzaam! Gemaakt van gerecycled plastic, draag je bij aan een beter milieu terwijl je geniet van deze heerlijke geur. Het merk achter deze body mist is The Gift Label, een merk dat bekend staat om zijn hoogwaardige producten en aandacht voor duurzaamheid.

De Body mist You are awesome 100 ml is onderdeel van de serie "You are awesome" en heeft een merk kleurnaam van Rosy Amber. Met de merk product code 2100005 weet je zeker dat je een authentiek product in handen hebt. Waar wacht je nog op? Bestel nu en laat jezelf stralen met deze geweldige body mist!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies