Meraki

Cadeaubox Tangled Woods Simple hand care Wit

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13.1 cm
Diepte 6.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Hoogte 16.4 cm
Materiaal RPET
Merk Meraki
Merk kleurnaam Wit
Merk product code 357980201
Volume 0.3 l

Ben je op zoek naar een handcrème die je handen verzorgt en hydrateert? Dan is de Cadeaubox Tangled Woods Simple hand care van Meraki perfect voor jou. Deze handcrème behoort tot de categorie Handcreme en heeft een inhoud van 0.3 liter.

De Cadeaubox Tangled Woods Simple hand care is gemaakt van gerecycled RPET materiaal en heeft een mooie witte kleur. Met een breedte van 13.1 cm, een diepte van 6.5 cm en een hoogte van 16.4 cm is deze handcrème handig om overal mee naartoe te nemen.

Deze handcrème is geschikt voor volwassenen en heeft een merkproductcode van 357980201. Meraki staat bekend om zijn kwaliteit en deze handcrème is daar geen uitzondering op. Laat je handen genieten van de verzorgende en hydraterende werking van de Cadeaubox Tangled Woods Simple hand care.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies