Marie-Stella-Maris

Hand Soap Lemon Notes 500ml Lemon Notes

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled PET
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Lemon Notes
Merk product code 31162

De Handzeep Lemon Notes 500ml van Marie-Stella-Maris is perfect voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzaam en gerecycled product. Deze handzeep is gemaakt van gerecycled PET-materiaal, waardoor het niet alleen goed is voor je huid, maar ook voor het milieu.

Met de verfrissende geur van Lemon Notes brengt deze handzeep een heerlijke citrusgeur in je badkamer. De zachte formule reinigt je handen grondig en laat ze fris en schoon aanvoelen. De handzeep is verpakt in een handige fles van 500ml, waardoor je er lang van kunt genieten.

Marie-Stella-Maris staat bekend om haar hoogwaardige producten en de Handzeep Lemon Notes is daar geen uitzondering op. Met de merkkleur Lemon Notes en de productcode 31162 is deze handzeep een stijlvolle toevoeging aan je badkamerinterieur.

Kies voor de Handzeep Lemon Notes 500ml van Marie-Stella-Maris en geniet van een duurzaam, verfrissend en stijlvol product voor je dagelijkse handverzorging.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies