Marie-Stella-Maris

Hand Lotion Rock Roses 250ml Rock Roses

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Rock Roses
Merk product code 31345

De Hand Lotion Rock Roses 250ml van Marie-Stella-Maris is een must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een duurzame handcrème. Deze handcrème is gemaakt van gerecycled glas en draagt bij aan een milieubewuste levensstijl. Met de heerlijke geur van Rock Roses, zorgt deze handlotion niet alleen voor zachte en gehydrateerde handen, maar ook voor een moment van ontspanning.

De Hand Lotion Rock Roses 250ml is perfect voor dagelijks gebruik. De gerecyclede verpakking en het duurzame karakter van deze handcrème maken het een verantwoorde keuze voor bewuste consumenten. Met de merkproductcode 31345 weet je dat je een kwaliteitsproduct in handen hebt.

Verwen jezelf met de Hand Lotion Rock Roses 250ml van Marie-Stella-Maris. Deze handcrème is niet alleen goed voor je huid, maar ook voor het milieu. Bestel nu en geniet van zachte, gehydrateerde handen met een vleugje Rock Roses.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

vanaf Vanaf 101,96 Normale prijs 119,95

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies