Marie-Stella-Maris

Hand Gift Set Objets d Amsterdam 2x250ml Objets d Amsterdam

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Doelgroep Volwassenen
Duurzaamheid Gerecycled
Materiaal Gerecycled glas
Merk Marie-Stella-Maris
Merk kleurnaam Objets d Amsterdam
Merk product code 33334

Op zoek naar een perfect cadeau voor jezelf of een geliefde? Dan is de Hand Gift Set Objets d Amsterdam 2x250ml van Marie-Stella-Maris een absolute aanrader. Deze handcrème set is speciaal ontworpen voor volwassenen en biedt de perfecte verzorging voor je handen.

Wat deze handcrème set extra bijzonder maakt, is het gebruik van gerecycled materiaal. De flessen zijn gemaakt van gerecycled glas, waardoor je niet alleen je handen verwent, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

De Hand Gift Set Objets d Amsterdam 2x250ml is afkomstig van het merk Marie-Stella-Maris, een bekende naam in de fashion industrie. Met de merk kleurnaam "Objets d Amsterdam" en de merk product code "33334" straalt deze set stijl en kwaliteit uit.

Verwen jezelf of verras iemand met deze luxe handcrème set. Bestel de Hand Gift Set Objets d Amsterdam 2x250ml vandaag nog en geniet van zachte, verzorgde handen.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies