HAAN

Single HAAN Dew of Dawn 30ml Dew of Dawn

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 5 cm
Diepte 1.5 cm
Doelgroep Dames
Hoogte 10 cm
Materiaal Kunststof
Merk HAAN
Merk kleurnaam Dew of Dawn

Ben je op zoek naar een verfrissende en heerlijk geurende zeep? Dan is de Single HAAN Dew of Dawn 30ml perfect voor jou! Deze zeep behoort tot de categorie Zeepjes en is speciaal ontworpen voor dames.

Deze zeep heeft een compact formaat van 5 cm breed, 1.5 cm diep en 10 cm hoog, waardoor het gemakkelijk mee te nemen is in je tas of op reis. Het is gemaakt van hoogwaardig kunststof, wat zorgt voor duurzaamheid en een luxe uitstraling.

HAAN is het merk achter deze geweldige zeep en staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle producten. De kleurnaam van deze variant is Dew of Dawn, wat een frisse en verkwikkende geur belooft.

Met de Single HAAN Dew of Dawn 30ml geniet je van een heerlijk verwenmoment onder de douche of tijdens het handen wassen. Bestel nu en laat je verrassen door de verfrissende geur en de kwaliteit van HAAN!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies