Leitmotiv

Table lamp Steady metal matt Smokey grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 12.5 cm
Diepte 12.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 36 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Smokey grey
Type fitting E14
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor je kantoor? Dan is de Table lamp Steady metal matt van Leitmotiv de perfecte keuze. Met zijn moderne ontwerp en matte metalen afwerking voegt deze lamp een vleugje elegantie toe aan elke werkruimte.

Deze tafellamp heeft een breedte en diepte van 12,5 cm, waardoor hij compact en ruimtebesparend is. Met een hoogte van 36 cm biedt hij voldoende verlichting zonder te overheersen. De lamp is geschikt voor volwassenen en wordt gevoed via het stopcontact.

Het materiaal van deze lamp is hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. De kleur van het merk Leitmotiv is Smokey grey, wat een subtiele en eigentijdse touch toevoegt aan je kantoorinrichting.

De Table lamp Steady metal matt heeft een E14-fitting en is compatibel met stopcontacten van type C, E en F. Dit maakt het gemakkelijk om de lamp aan te sluiten op verschillende stroomvoorzieningen.

Upgrade je kantoor met de Table lamp Steady metal matt van Leitmotiv en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies