Leitmotiv

Table lamp Shimmer amber glass shades Brass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 18 cm
Diepte 18 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 68 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Brass
Type fitting E14

De Table lamp Shimmer amber glass shades is een prachtige toevoeging aan je interieur. Deze tafellamp behoort tot de categorie Tafellampen en is perfect voor volwassenen. Met een breedte en diepte van 18 cm en een hoogte van 68 cm, heeft deze lamp de ideale afmetingen om op een tafel of bureau te plaatsen.

Deze tafellamp heeft een energiebron via het stopcontact en is geschikt voor de stopcontacttypes C, E en F. Het materiaal van de lamp is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een stijlvolle uitstraling. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze lamp is daar geen uitzondering op.

De Table lamp Shimmer amber glass shades heeft een prachtige messing kleur, wat een vleugje elegantie toevoegt aan elke ruimte. De lamp heeft een E14 fitting, waardoor je gemakkelijk een bijpassende lichtbron kunt vinden.

Met de Table lamp Shimmer amber glass shades haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een stijlvolle eyecatcher. Deze tafellamp zal zeker de aandacht trekken en een warme sfeer creëren in elke kamer. Voeg deze lamp toe aan je winkelwagen en geniet van de prachtige verlichting die het biedt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies