Leitmotiv

Table lamp Mini Cone iron Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 43 cm
Materiaal Staal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Black
Merk product code LM1971
Type fitting E14
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor volwassenen? Dan is de Table lamp Mini Cone iron van Leitmotiv de perfecte keuze voor jouw kantoor. Met een breedte en diepte van 16 cm en een hoogte van 43 cm, past deze lamp perfect op elk bureau. Gemaakt van duurzaam staal en afgewerkt in een elegante zwarte kleur, voegt deze lamp een vleugje moderniteit toe aan elke woonruimte.

De Table lamp Mini Cone iron wordt geleverd met een E14 fitting, waardoor je gemakkelijk de gewenste lichtbron kunt installeren. Met een energiebron van het stopcontact en geschikt voor C, E en F type stopcontacten, hoef je je geen zorgen te maken over compatibiliteit. Deze lamp is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan je interieur.

Met de merknaam Leitmotiv ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De merkproductcode LM1971 zorgt ervoor dat je precies weet welke lamp je in huis haalt. Of je nu een minimalistische stijl hebt of juist van een industrieel design houdt, deze tafellamp past perfect bij elke interieurstijl.

Wacht niet langer en verlicht je kantoor met de Table lamp Mini Cone iron van Leitmotiv. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies