Leitmotiv

Table lamp Mini Cone iron Mustard yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 43 cm
Materiaal Staal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Mustard yellow
Merk product code LM1971
Type fitting E14
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging voor je kantoor? Maak kennis met de Table lamp Mini Cone iron van Leitmotiv. Deze tafellamp is perfect voor volwassenen en heeft een hoogte van 43 cm. Gemaakt van duurzaam staal, straalt deze lamp kwaliteit en stijl uit.

Met een breedte en diepte van 16 cm past deze lamp gemakkelijk op elk bureau of tafel. De energiebron is een stopcontact en de lamp is geschikt voor type stopcontacten C, E en F. Met de E14 fitting kun je eenvoudig een passende lichtbron installeren.

Wat deze tafellamp echt bijzonder maakt, is de kleur. In een prachtige mosterdgele tint voegt de Table lamp Mini Cone iron een vleugje warmte en levendigheid toe aan je kantoorruimte. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en design, en met de productcode LM1971 weet je dat je een uniek item in handen hebt.

Of je nu een extra lichtbron nodig hebt tijdens het werken of gewoon je kantoor wilt opfleuren, deze tafellamp is de perfecte keuze. Bestel de Table lamp Mini Cone iron vandaag nog en geniet van de combinatie van functionaliteit en stijl!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies