Leitmotiv

Table lamp Lucid iron large Gold plated

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 30 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 45 cm
Materiaal IJzer
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Gold plated
Type fitting E27

De Table lamp Lucid iron large is een prachtige toevoeging aan je interieur. Met zijn gouden afwerking en ijzeren materiaal straalt deze tafellamp elegantie en stijl uit. Met een breedte en diepte van 30 cm past hij perfect op elk tafelblad. De lamp heeft een hoogte van 45 cm, waardoor hij een opvallend statement maakt in elke ruimte.

Deze tafellamp is geschikt voor volwassenen en wordt aangedreven door een stopcontact. Met een type fitting van E27 is het eenvoudig om de juiste lamp te vinden die bij jouw stijl past. De Table lamp Lucid iron large is compatibel met stopcontacten van type C, E en F.

Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tafellamp is daar geen uitzondering op. Met zijn merk kleurnaam "Gold plated" voegt deze lamp een vleugje luxe toe aan je interieur. De gouden afwerking geeft een warm en sfeervol licht, waardoor deze lamp perfect is voor gezellige avonden thuis.

Of je nu een leeslamp nodig hebt voor je nachtkastje of een eyecatcher wilt toevoegen aan je woonkamer, de Table lamp Lucid iron large is de ideale keuze. Met zijn stijlvolle design en hoogwaardige materialen zal deze tafellamp zeker indruk maken op iedereen die hem ziet.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies