Leitmotiv

Table lamp Lax marble base brown glass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 36 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam marble base brown glass
Type fitting E27

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor dames? Maak kennis met de Table lamp Lax van Leitmotiv. Met zijn prachtige marmeren voet en bruin glazen kap is deze lamp een echte eyecatcher in elke ruimte. De lamp heeft een breedte en diepte van 16 cm, en een hoogte van 36 cm, waardoor hij perfect past op een bureau, nachtkastje of bijzettafel.

De Table lamp Lax is geschikt voor type stopcontacten C, E en F en wordt gevoed via het stopcontact. Met zijn E27 fitting is deze lamp eenvoudig te installeren en te gebruiken. Het glazen materiaal geeft de lamp een moderne en luxe uitstraling, terwijl het Leitmotiv-merk staat voor kwaliteit en design.

Of je nu op zoek bent naar een functionele leeslamp of een sfeervolle toevoeging aan je interieur, de Table lamp Lax biedt het allemaal. Met zijn unieke kleurnaam "marble base brown glass" past deze lamp perfect bij verschillende interieurstijlen. Voeg een vleugje elegantie en warmte toe aan je ruimte met deze prachtige tafellamp.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies