Leitmotiv

Table lamp Lax cement base grey glass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 36 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam cement base grey glass
Type fitting E27

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp die je interieur een verfijnde touch geeft? Maak kennis met de Table lamp Lax van Leitmotiv. Deze prachtige tafellamp behoort tot de categorie Tafellampen en heeft een eigentijds ontwerp dat perfect past bij elke moderne inrichting.

Met een breedte en diepte van 16 cm en een hoogte van 36 cm is deze lamp compact genoeg om op elk tafelblad of bijzettafel te passen. Het materiaal van de lamp is hoogwaardig glas, wat zorgt voor een elegante uitstraling. De cement base grey glass kleur van het merk Leitmotiv voegt een vleugje verfijning toe aan het geheel.

De Table lamp Lax is geschikt voor dames die op zoek zijn naar een trendy en functionele verlichtingsoplossing. Deze lamp werkt op het stopcontact en is compatibel met C, E en F type stopcontacten. Met een E27 fitting is het eenvoudig om de juiste lamp te vinden die bij jouw persoonlijke stijl past.

Voeg een vleugje elegantie toe aan je interieur met de Table lamp Lax. Bestel vandaag nog en geniet van de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies