Leitmotiv

Table lamp Lax gold plated base clear glass

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 36 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam gold plated base clear glass
Type fitting E27

De Table lamp Lax is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Deze tafellamp behoort tot de categorie Tafellampen en is perfect voor dames die op zoek zijn naar een stijlvolle verlichtingsoplossing.

Met een breedte en diepte van 16 cm past deze lamp moeiteloos op elk tafelblad. De hoogte van 36 cm zorgt ervoor dat de lamp een subtiele maar opvallende aanwezigheid heeft.

Gemaakt van hoogwaardig glas en met een goud vergulde voet en helder glas, straalt de Table lamp Lax elegantie en klasse uit. Het merk Leitmotiv staat garant voor kwaliteit en design.

Deze tafellamp werkt op netstroom en is geschikt voor stopcontacten van het type C, E en F. Met een E27 fitting is het eenvoudig om de lamp te installeren en te gebruiken.

Voeg een vleugje stijl toe aan jouw interieur met de Table lamp Lax. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige verlichting en het tijdloze design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies