Leitmotiv

Table lamp Husk iron Mustard yellow

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Diepte 12.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 46 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Mustard yellow
Merk product code LM1966
Type fitting E27
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor volwassenen? Dan is de Table lamp Husk iron van Leitmotiv de perfecte keuze voor jouw kantoorruimte. Met zijn diepte van 12,5 cm en hoogte van 46 cm past deze lamp perfect op elk bureau. Gemaakt van hoogwaardig metaal en verkrijgbaar in de prachtige kleur mosterdgeel, voegt deze lamp een vleugje elegantie toe aan elke werkplek.

De Table lamp Husk iron is gemakkelijk aan te sluiten op het stopcontact en geschikt voor de C, E en F type stopcontacten. Met zijn E27 fitting kun je eenvoudig je favoriete lamp installeren en genieten van een heldere en sfeervolle verlichting. Of je nu aan het werk bent of ontspant, deze tafellamp zorgt voor de juiste ambiance in je kantoorruimte.

Met de Leitmotiv Table lamp Husk iron haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een stijlvol designobject. De lamp is voorzien van het merk kleurnaam "Mustard yellow" en heeft de productcode LM1966. Laat je inspireren door de combinatie van hoogwaardig materiaal, trendy kleur en het moderne ontwerp van deze tafellamp.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies