Leitmotiv

Table lamp Hood iron Black

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 19.5 cm
Diepte 19.5 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 38 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Black
Type fitting E14
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor je kantoor? Dan is de Table lamp Hood iron van Leitmotiv precies wat je nodig hebt. Met zijn zwarte metalen behuizing en strakke ontwerp voegt deze lamp een vleugje elegantie toe aan elke werkruimte.

Deze tafellamp heeft een breedte en diepte van 19,5 cm, waardoor hij compact genoeg is om op je bureau te plaatsen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Met een hoogte van 38 cm biedt hij voldoende verlichting zonder te overheersen.

De Table lamp Hood iron is geschikt voor volwassenen en wordt gevoed via een stopcontact. Hij is compatibel met C, E en F type stopcontacten, waardoor je hem gemakkelijk kunt aansluiten op de juiste stroombron.

Deze tafellamp is gemaakt van hoogwaardig metaal, wat zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze lamp is daar geen uitzondering op.

Met een E14 fitting is de Table lamp Hood iron eenvoudig te installeren en te gebruiken. Of je nu extra verlichting nodig hebt tijdens het werken of een sfeervolle ambiance wilt creëren, deze lamp past perfect bij jouw behoeften.

Bestel nu de Table lamp Hood iron en geef je kantoor een upgrade met deze prachtige tafellamp. Voeg een vleugje stijl en functionaliteit toe aan je werkruimte en geniet van de verlichting die deze lamp te bieden heeft.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies