Leitmotiv

Table lamp Glass Bell gold frame Moss Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 30 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Moss Green

Op zoek naar een stijlvolle toevoeging aan je interieur? Dan is de Table lamp Glass Bell gold frame van Leitmotiv de perfecte keuze. Deze tafellamp behoort tot de categorie Tafellampen en heeft een prachtig ontwerp dat direct de aandacht trekt.

Met een breedte en diepte van 16 cm past deze lamp perfect op elk tafelblad of bijzettafeltje. De hoogte van 30 cm zorgt ervoor dat de lamp een subtiele maar opvallende aanwezigheid heeft in elke ruimte.

Gemaakt van hoogwaardig glas, straalt deze tafellamp een gevoel van elegantie en verfijning uit. De gouden frame voegt een vleugje luxe toe aan het geheel, waardoor het een eyecatcher wordt in je interieur.

De Table lamp Glass Bell gold frame is geschikt voor volwassenen en kan worden gebruikt met stopcontacten van type C, E en F. Dit maakt het gemakkelijk om de lamp aan te sluiten op verschillende stroomvoorzieningen.

Met het merk Leitmotiv ben je verzekerd van kwaliteit en vakmanschap. De lamp is verkrijgbaar in de kleur Moss Green, waardoor het een subtiele en toch opvallende toevoeging is aan je interieur.

Voeg een vleugje stijl en sfeer toe aan je huis met de Table lamp Glass Bell gold frame. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige verlichting en het elegante design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies