Leitmotiv

Table lamp Glass Bell gold frame Chocolate Brown

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 30 cm
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Chocolate Brown
Type fitting E27

Deze prachtige tafellamp genaamd Table lamp Glass Bell gold frame is een absolute must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle toevoeging aan hun interieur. Met een breedte en diepte van 16 cm en een hoogte van 30 cm, is deze lamp perfect voor elke tafel of bureau.

Gemaakt van hoogwaardig glas en voorzien van een goudkleurig frame, straalt deze lamp elegantie en klasse uit. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en vakmanschap, en deze tafellamp is daar geen uitzondering op.

De Table lamp Glass Bell gold frame is geschikt voor verschillende typen stopcontacten, waaronder C, E en F. Met een E27 fitting is deze lamp eenvoudig te installeren en te gebruiken.

De kleur van deze lamp is een prachtige chocoladebruin, waardoor hij moeiteloos past bij elke interieurstijl. Of je nu een moderne, klassieke of industriële inrichting hebt, deze lamp voegt een vleugje warmte en sfeer toe aan elke ruimte.

Met zijn unieke ontwerp en hoogwaardige materialen is de Table lamp Glass Bell gold frame een ware blikvanger. Verlicht je huis op een stijlvolle manier met deze prachtige tafellamp!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies