Leitmotiv

Table lamp Glass Bell amber brown gold frame Gold

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 16 cm
Diepte 16 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 30 cm
Kleur hardware Goudkleurig
Materiaal Glas
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Gold
Type fitting E27

Deze prachtige tafellamp, genaamd Table lamp Glass Bell amber brown gold frame, is een absolute must-have voor volwassenen die op zoek zijn naar een stijlvolle toevoeging aan hun interieur. Met een breedte en diepte van 16 cm en een hoogte van 30 cm, heeft deze lamp de perfecte afmetingen om op een tafel of bijzettafel te plaatsen.

Deze tafellamp is voorzien van een stopcontact als energiebron en is geschikt voor type stopcontacten C, E en F. Met zijn goudkleurige hardware voegt deze lamp een vleugje luxe toe aan elke ruimte. Het glazen materiaal zorgt voor een elegante uitstraling en het merk Leitmotiv staat garant voor kwaliteit en vakmanschap.

De kleur van deze lamp wordt omschreven als goud en de fitting is van het type E27. Met zijn unieke ontwerp en warme amberbruine kleur is deze tafellamp een ware eyecatcher in elke kamer. Of je nu een gezellige sfeer wilt creëren in de woonkamer, een vleugje elegantie wilt toevoegen aan je slaapkamer of een statement wilt maken in je kantoor, deze lamp is de perfecte keuze.

Voeg een vleugje stijl en verfijning toe aan je interieur met de Table lamp Glass Bell amber brown gold frame. Bestel vandaag nog en geniet van de prachtige ambiance die deze lamp met zich meebrengt.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies