Leitmotiv

Table Lamp Gala W. Glass Ball Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 15 cm
Diepte 15 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 32 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Green
Type fitting E27

De Table Lamp Gala W. Glass Ball is een prachtige toevoeging aan jouw interieur. Met zijn unieke ontwerp en levendige groene kleur, zal deze tafellamp zeker de aandacht trekken. De lamp heeft een breedte en diepte van 15 cm, waardoor hij perfect past op elk tafelblad. Met een hoogte van 32 cm is deze lamp ook ideaal om een gezellige sfeer te creëren in jouw woonkamer, slaapkamer of kantoor.

Deze tafellamp is geschikt voor volwassenen en werkt op een stopcontact. Met de E27 fitting kun je gemakkelijk een lamp naar keuze installeren. Het metaalmateriaal zorgt voor duurzaamheid en een moderne uitstraling. Het merk Leitmotiv staat bekend om zijn kwaliteit en stijlvolle ontwerpen.

Met de Table Lamp Gala W. Glass Ball haal je niet alleen een functioneel verlichtingsstuk in huis, maar ook een prachtig decoratief item. De glazen bal voegt een vleugje elegantie toe aan het geheel. Of je nu een modern, industrieel of Scandinavisch interieur hebt, deze tafellamp past perfect bij elke stijl.

Bestel vandaag nog de Table Lamp Gala W. Glass Ball en geef jouw interieur een stijlvolle upgrade. Creëer de perfecte sfeer en geniet van de warme verlichting die deze lamp biedt. Verlicht jouw leven met deze eyecatcher!

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies