Leitmotiv

Table lamp Enchant iron matt Matt Olive Green

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 13 cm
Diepte 30 cm
Doelgroep Dames
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 20 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Matt Olive Green
Type fitting E14
Woonruimte Kantoor

Ben je op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor je kantoor? Dan is de Table lamp Enchant iron matt van Leitmotiv de perfecte keuze voor jou. Met zijn breedte van 13 cm, diepte van 30 cm en hoogte van 20 cm past deze lamp perfect op je bureau. Het metaal waarvan de lamp is gemaakt, geeft een moderne uitstraling aan je werkruimte.

De Table lamp Enchant iron matt is speciaal ontworpen voor dames en wordt gevoed via het stopcontact. Hij is geschikt voor verschillende soorten stopcontacten, waaronder type C, E en F. Met zijn E14 fitting kun je gemakkelijk een passende lamp installeren.

Wat deze tafellamp echt bijzonder maakt, is de kleur. Het merk Leitmotiv heeft gekozen voor een matte olijfgroene kleur, die een vleugje elegantie toevoegt aan je kantoor. Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, deze lamp past perfect bij elke stijl.

Wacht niet langer en verlicht je kantoor met de Table lamp Enchant iron matt. Bestel hem vandaag nog en geniet van de sfeervolle verlichting en het stijlvolle design.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies