Leitmotiv

Table Lamp Dorm Matt Grey

Wil je meer dan 5 stuks? Vraag een offerte aan!
Gratis verzending (v.a. €100,00)
Veilig en eenvoudig betalen
Officiële dealer
Breedte 10 cm
Diepte 21 cm
Doelgroep Volwassenen
Energiebron Stopcontact
Geschikt voor type stopcontact C, E, F
Hoogte 30 cm
Materiaal Metaal
Merk Leitmotiv
Merk kleurnaam Grey
Type fitting E14
Woonruimte Kantoor

Op zoek naar een stijlvolle tafellamp voor je kantoor? Dan is de Table Lamp Dorm Matt van Leitmotiv precies wat je nodig hebt. Met zijn grijze kleur en metalen materiaal voegt deze lamp een moderne touch toe aan elke werkruimte.

Met een breedte van 10 cm, een diepte van 21 cm en een hoogte van 30 cm is deze tafellamp compact en past hij perfect op je bureau. Dankzij de E14 fitting is hij geschikt voor verschillende soorten lampen, en met een energiebron van het stopcontact hoef je je geen zorgen te maken over batterijen.

De Table Lamp Dorm Matt is ontworpen voor volwassenen en is ideaal voor gebruik in kantoren. Het is compatibel met stopcontacten van type C, E en F, waardoor je hem kunt gebruiken in verschillende landen zonder problemen.

Met zijn grijze kleur past deze tafellamp perfect bij elke interieurstijl. Of je nu een modern, industrieel of minimalistisch kantoor hebt, deze lamp zal zeker de aandacht trekken en een statement maken.

Voeg een vleugje stijl toe aan je werkruimte met de Table Lamp Dorm Matt van Leitmotiv. Bestel hem vandaag nog en geniet van de perfecte verlichting tijdens het werken.

Bestellingen die gedaan worden voor 16:00 worden dezelfde dag verzonden. Bestellingen op zaterdag en zondag worden maandag verzonden.

The Little Green Bag streeft ernaar om jouw bestelde artikelen binnen 2 werkdagen bij jou thuis, of jouw geselecteerde ophaalpunt, te leveren.

We houden je altijd op de hoogte over de verzending via onze Track & Trace.

Profiteer binnen België van gratis verzending (v.a. €100,00).

Wat vind je hiervan?

Anderen kochten ook

Copyright © 2024 The Little Green Bag BV All rights reserved. | Algemene voorwaarden | Privacybeleid & Cookies